Zonnepanelen reiniging

Hoe schoner de zonnepanelen, hoe meer energie ze opwekken. Het is dus erg verstandig om ze schoon te houden. Maar hoe pak je dat aan? Het dak op gaan is niet zonder risico. Laat de reiniging van de zonnepanelen daarom over aan de professionals van Sparidaens. Wij zorgen voor een snelle, grondige reiniging tegen een scherp tarief.

Telescoopbewassing

Voor de reiniging van zonnepanelen maken we gebruik van onze telescopische bewassingssystemen. Je ziet dit tegenwoordig steeds vaker; een glazenwasser die ramen schoonmaakt zonder ladder. Hij gebruikt een lange stok met een borstel om de ramen schoon te maken. Telescopisch schoonmaken is veiliger voor de reiniger en voordeliger voor de klant dan het inhuren van een hoogwerker.

Zonnepanelen schoonmaken? Dat regelen we!

Natuurlijk regenwater bevat kalk en andere mineralen. Een flinke regenbui kan wel wat vuil wegspoelen, maar desondanks blijft er toch nog veel vuil achter. Dit geldt zeker voor zonnepanelen gelegen op een platdak. Ook kunnen algen en mos zich hechten aan vuile panelen. Daarom reinigen wij zonnepanelen met osmosewater, oftewel gezuiverd water zonder zouten en mineralen. Het reinigen van zonnepanelen met osmosewater resulteert in een streeploos oppervlak.

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!