Vloeronderhoud

Het onderhoud van vloeren is cruciaal voor de levensduur. Vloeren hebben veel te lijden, ze worden constant belopen, bereden en blootgesteld aan vuil en vocht. Een goed onderhouden vloer in je bedrijfspand maakt een sterke indruk. Met de specialistische reiniging Sparidaens houd je je vloer in topconditie. Goed onderhouden vloeren gaan langer mee!

Je wil natuurlijk zo veel mogelijk uit je vloer halen. Het is immers een grote investering! WIj raden aan om minimaal eens per jaar groot onderhoud te laten uitvoeren, ongeacht of je een PVC rubber vloer, natuursteen vloer of houten vloer hebt. Regelmatig reinigen helpt ook bij het verlengen van de levensduur. Dit voorkomt dat je vroegtijdig een nieuwe vloer moet kiezen.

Verschillende soorten vloeren onderhouden

Er bestaan veel verschillende soorten vloeren, elk met hun eigen reinigingsbehoeften. Wij maken onderscheid tussen zachte vloeren (zoals tapijt en kleden) en harde vloeren (zoals houten vloeren, linoleumvloeren, PVC vloeren en stenen vloeren). Afhankelijk van het type vloer stellen we een behandelplan op.

Een marmoleumvloer is zeer geliefd, vooral in onderwijsinstellingen en zorgcentra. Dit soort vloeren reinigen we meestal minimaal twee keer per week met speciale machines. Vaak brengen we ook jaarlijks een beschermende laag aan tegen slijtage.

Voor houten vloeren verzorgen we wekelijks klein onderhoud en jaarlijks groot onderhoud. Hierbij kun je denken aan reinigen en reparatie door polijsten en opnieuw klaarmaken voor gebruik.

Duurzaam vloeronderhoud

Het onderhouden van je vloer zorgt ervoor dat je er langer van kunt genieten. Bij vloeronderhoud gebruiken we alleen de beste middelen en materialen. We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, wat je vloer net dat beetje extra glans geeft. Voor duurzaam vloeronderhoud en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!