Terrasreiniging

Groene aanslag op je terras? Dat is heel normaal. Vochtige en schaduwrijke plekken op je terras zijn de perfecte plekken voor algen en schimmels om te groeien. Dit leidt tot verkleuring, mosgroei en een glad, gevaarlijk oppervlak.

Terrasreiniging met softwash

De softwash-methode bestaat uit een mix van biologisch afbreekbare stoffen op waterbasis. Deze methode is super effectief voor het reinigen van allerlei oppervlakken. SoftWash pakt het probleem aan bij de wortel. Zo heb je niet alleen een schoon oppervlak, maar ook een terras dat ontsmet is van algen en schimmels.

Waarom terrasreiniging met een hogedrukreiniger niet genoeg is

Even je terras reinigen met een hogedrukreiniger? Niet zo’n goed idee. De hoge druk maakt wel je tegels schoon, maar het spuit ook direct het voegzand tussen de tegels weg. Als je hier niets aan doet, kunnen de tegels verzakken en ontstaan er nog meer ruimtes waar groen kan groeien. Daarnaast tast hoge druk de oppervlakte aan, waardoor het ruwer wordt en hierdoor vervuiling sneller terugkeert.

Laat een indruk achter met een schoon en fris terras

Is het tijd voor een make-over van je terras? Probeer dan eens de revolutionaire softwash-methode. Een grondige reiniging van je terras met Softwash zorgt voor een schoon oppervlak dat jarenlang meegaat. Sparidaens heeft al tientallen terrassen in de Kempen en omstreken mogen opknappen. Klanten zijn vooral te spreken over de vele voordelen van Softwash:

Geen schade aan je terras (in tegenstelling tot een hogedrukreiniger)
Softwash is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk
Je terras blijft langer schoon

Heb je gasten op je terras? Ze zullen aangenaam verrast zijn door de hygiënische en goed onderhouden entree.

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!