Terrasreiniging

Terrasreiniging: Essentieel voor uitstraling en bescherming van het straatwerk

De uitstraling van uw huis of commerciële pand hangt grotendeels af van de conditie van de bestrating. Door middel van deskundige terrasreiniging kunt u ervoor zorgen dat uw pand niet alleen de gewenste uitstraling heeft, maar ook wordt beschermd tegen mogelijke vervuiling of gladheid. Bij Sparidaens hanteren we voor elk type terras de meest doeltreffende technieken en reinigingsproducten.

Weersomstandigheden en invloeden vanuit het milieu kunnen de kwaliteit en de look van uw bestrating aanzienlijk verslechteren. Een sterk vervuilde terras kan leiden tot het verliezen van de oorspronkelijke charme van uw woon- of bedrijfsruimte. Om verdere achteruitgang te voorkomen en uw bestrating opnieuw te laten schitteren, is het cruciaal om tijdig een diepgaande reiniging uit te voeren.

Het reinigingsproces van de gevel wordt uitgevoerd met een hogedrukreiniger, waarbij water onder hoge druk op het oppervlak wordt gesproeid. Door de precieze instellingen van de hogedrukreiniger wordt een optimale reiniging gegarandeerd onder elke conditie. In sommige gevallen kan het nodig zijn om eerst een voorbehandeling uit te voeren, zoals bij hardnekkige vervuiling. Hiervoor gebruiken wij specifieke reinigingsmiddelen, aangepast aan de specifieke soort bestrating en wensen.

 

 


Contact opnemen

Soms is het verwijderen van vervuiling op terrassen met standaard schoonmaakmethoden niet voldoende. In dergelijke gevallen biedt chemische terrasreiniging een uitstekende oplossing. Bij deze aanpak wordt gebruik gemaakt van biologische of chemische reinigingsproducten die nauwkeurig zijn samengesteld, rekening houdend met de eigenschappen van de ondergrond. Dankzij deze geavanceerde techniek kunnen grote oppervlaktes in korte tijd grondig worden gereinigd.

Impregneren

Uw terras langer schoon

Wanneer u kiest voor terrasreiniging van Sparidaens, is het van groot belang om ook te overwegen een beschermingslaag aan te brengen. Een dergelijke bescherming heeft niet alleen als voordeel dat uw recentelijk gereinigde straatwerk langer mooi blijft, maar biedt ook aanvullende voordelen. Na een grondige reiniging kunnen het straatwerk poreuzer worden en vatbaarder voor vuil. Een transparante beschermingslaag helpt om mogelijke gladheid tegen te gaan en stoot tevens mos en vuil af.


Contact opnemen

Deze beschermingslaag wordt aangebracht door middel van impregnatie. Dit proces houdt in dat een impregneermiddel wordt verneveld op het oppervlak, waarna het de poreuze delen van het straatwerk binnendringt. Het eindresultaat is een waterafstotende én vochtregulerende afwerking.

Sparidaens biedt terrasreinigingsoplossingen die geschikt zijn voor allerlei soorten straatwerk en vervuiling. Bent u geïnteresseerd in een complete terrasreinigingsdienst, inclusief impregneren van uw straatwerk? Dan bent u bij Sparidaens aan het juiste adres.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw terrasreiniging en -bescherming!

We staan voor u klaar


Offerte opvragen

× Stel je vraag!