Over ons

Wij geloven in het verschil maken. Onze missie is helder: we willen je niet alleen een schone omgeving bieden, maar je ook volledig ontzorgen. Ook begrijpen we de frustraties die kunnen ontstaan wanneer dienstverleners hun beloftes niet nakomen. Daarom draait ons bedrijf om betrouwbaarheid, heldere communicatie en het altijd nakomen van afspraken. Wij willen dat je je gerustgesteld voelt, wetende dat je op ons kunt vertrouwen om je verwachtingen te overtreffen.

We zijn trots op onze waarden: betrouwbaarheid, communicatie en flexibiliteit. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en streven ernaar om jouw ervaring met ons soepel en aangenaam te maken. Het geeft ons energie om hoogwaardige diensten te leveren met een persoonlijke touch. Je zult merken dat we niet alleen je woning of bedrijfspand een frisse uitstraling geven, maar ook een glimlach op je gezicht toveren.

Bij Sparidaens zijn we meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wat begon als Glazenwasserij Sparidaens is gegroeid tot Sparidaens B.V., waar we nu naast glasbewassing ook gespecialiseerd zijn in interieurverzorging, reiniging van zonnepanelen, bestrating, gevels en daken. Ons aanbod is uitgebreid om aan al jouw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften te voldoen.

Sparidaens is opgericht door Rik en Twan Sparidaens, een tweeling met een gedeelde passie voor glazenwassen en schoonmaak. Ons verhaal begon als een antwoord op de groeiende behoefte aan kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaakbranche. Wat begon als een bijbaan groeide al snel uit tot een bedrijf met een gepassioneerd team waarbij kwaliteit altijd de prioriteit heeft.

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!