Over ons

Over ons

Glazenwasserij Sparidaens is in 2019 opgericht door Twan en Rik Sparidaens.

Wie wij zijn


 

Wij geloven in het verschil maken. Onze missie is helder: we willen u niet alleen een schone omgeving bieden, maar u ook volledig ontzorgen. Ook begrijpen de frustraties die kunnen ontstaan wanneer dienstverleners hun beloftes niet nakomen. Daarom draait ons bedrijf om betrouwbaarheid, heldere communicatie en het altijd nakomen van afspraken. Wij willen dat u zich gerustgesteld voelt, wetende dat u op ons kunt vertrouwen om uw verwachtingen te overtreffen.

We zijn trots op onze waarden: betrouwbaarheid, communicatie en flexibiliteit. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om uw ervaring met ons soepel en aangenaam te maken. Het geeft ons energie om hoogwaardige diensten te leveren met een persoonlijke touch. U zult merken dat we niet alleen woning of bedrijfspand een frisse uitstraling geven, maar ook een glimlach op uw gezicht toveren.

Wat begon als Glazenwasserij Sparidaens is gegroeid tot Sparidaens BV, waar we nu naast glasbewassing ook gespecialiseerd zijn in interieurverzorging, reiniging van zonnepanelen, bestrating, gevels en daken. Ons aanbod is uitgebreid om aan al uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften te voldoen.

Bij Sparidaens zijn we meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. We zijn ontstaan uit een passie voor glasbewassing en schoonmaakwerk. In 2019 begonnen als Glazenwasserij Sparidaens (inmiddels Sparidaens BV), zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in een breed scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten.

Sparidaens BV is opgericht door Rik en Twan Sparidaens, een tweeling met een gedeelde passie voor glazenwassen en schoonmaak. Ons verhaal begon als een antwoord op de groeiende behoefte aan kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaakbranche. Wat begon als een bijbaan groeide al snel uit tot een bedrijf met een gepassioneerd team waarbij kwaliteit altijd de prioriteit heeft.

Betrouwbaar

Afspraken nakomen, dat is bij ons een vanzelfsprekend iets.

Regio

We hebben een breed verzorgingsgebied. Informeer naar de mogelijkheden.

Snelheid

Snel schakelen, dat vinden wij erg belangrijk. Voor je het weet ben jij voorzien van onze diensten.

× Stel je vraag!