Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en zorg voor elkaar

Duurzaamheid en zorg voor elkaar, bij Sparidaens stellen we heldere doelen en een duidelijke visie op het vlak van duurzaamheid en MVO. In 2024 zullen we blijven streven naar een werkomgeving waarin mens en natuur voorop staan. Dit betekent dat we onze CO2-emissies tot een minimum beperken en ernaar streven al onze te gebruiken materialen en middelen 100% te recyclen. Daarnaast zorgen we goed voor elkaar en creëren we werkomgevingen die groei en werkplezier voor onze teamleden bevorderen. Samen maken we het verschil.

Onze verantwoordelijkheid om de wereld elke dag een beetje beter te maken, nemen we uiterst serieus. Daarom bieden we onze klanten duurzame oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren. Ons team staat bij ons centraal.

We zorgen voor vaste contracten en een solide financiële basis. Hiermee onderscheiden we ons van onze concurrenten, en daar zijn we trots op. We zijn één team en staan altijd voor elkaar klaar.

Afval draagt bij aan milieuproblemen, vandaar dat we streven naar 100% recycling. We verwachten ook van onze leveranciers dat ze een ambitieus beleid voeren op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen werken we aan een schonere wereld.

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!