Interieurverzorging

Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf neemt Sparidaens B.V. de zorg voor het dagelijkse en periodieke onderhoud van het interieur op zich. We bieden je gepassioneerde medewerkers die zich volledig richten op jouw schoonmaakbehoeften. Onze medewerkers staan garant voor een schone werkomgeving. Ons team wordt vaak ingezet voor interieuronderhoud bij:

Kantoren
VvE’s
Sportcomplexen
Bouwbedrijven
Winkels

Onze medewerkers zijn tijdens hun werkzaamheden duidelijk te herkennen aan hun Sparidaens bedrijfskleding.

Gedetailleerd schoonmaakplan voor interieuronderhoud

Samen stellen we een uitgebreid schoonmaakplan op, waarin iedere taak afzonderlijk wordt gespecificeerd. Dit werkprogramma dient als leidraad voor onze schoonmakers en verzekert dat alle taken efficiënt worden uitgevoerd en gecoördineerd. Dit plan wordt op een toegankelijke locatie geplaatst, zodat iedereen kan zien wat er moet gebeuren en of het al is gedaan.

Logboek voor feedback

Naast het schoonmaakplan, bevindt zich ook een logboek op dezelfde locatie. Dit logboek is bedoeld om opmerkingen te registreren met betrekking tot het interieuronderhoud. Het wordt gebruikt door zowel de onderneming als door de schoonmakers van Sparidaens.

Toezicht op werktijden

Wij hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en zorgen voor regelmatige controles van het schoonmaakplan en logboek. Daarnaast gebruiken wij een tijdsregistratiesysteem om de start- en eindtijden van onze medewerkers te registreren, waardoor we altijd een overzicht hebben van wie waar en wanneer aan het werk is.

Sanitaire producten

Interieuronderhoud omvat ook het aanvullen en vervangen van sanitaire producten en het plaatsen van dispensers indien nodig.

Wij kunnen de volgende sanitaire producten leveren:

WC-papier
Zeep
Papieren handdoeken
Luchtverfrissers
Zeepdispensers
Toiletroldispensers
Handdoekdispensers

Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!