Glazenwasser Waalre

Op zoek naar een glazenwasser in Waalre? Sparidaens BV heeft meer dan 10 jaar ervaring met zowel particuliere als zakelijke schoonmaak. Wij verzorgen de glasbewassing aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of pand. Naast het wassen van ramen, reinigen we ook zonnepanelen en vegen we goten. Onze glazenwassers stellen samen met u de meest geschikte frequentie vast. Transparantie is voor ons erg belangrijk. We houden onze klanten via sms op de hoogte van onze komst en geven vooraf een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast bieden we een regengarantie: zijn uw ramen binnen 24 uur na onze schoonmaak weer vuil? Laat het ons weten, en we wassen ze opnieuw.

Glazenwasser Waalre

Hoe gaat een Glazenwasser Waalre te werk?

We beginnen altijd met een offerte voor uw woning of pand en bespreken daarbij de gewenste wasfrequentie. Meestal werken we met intervallen van 6 of 12 weken, maar u kunt zelf bepalen wat het beste voor u is. Wilt u eerst een eenmalige schoonmaak in Waalre proberen? Dat kan uiteraard ook. Omdat elk huis uniek is, hanteren we geen standaardprijzen. We komen daarom graag van tevoren langs om een prijs op maat te maken. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele werkhouding en regelmatige herinneringen aan uw afspraken.

Hoe in contact komen voor een Glazenwasser Waalre?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We reageren zo snel mogelijk om samen met u de beste oplossing te vinden. Sparidaens BV is gevestigd in de Kempen en altijd dicht bij uw locatie. We kijken ernaar uit om uw woning of pand schoon te maken en te houden!

Laat een bericht achter


Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!