Glazenwasser Oirschot

Op zoek naar een glazenwasser in Veldhoven? Sparidaens BV heeft meer dan 10 jaar ervaring in zowel particuliere als zakelijke schoonmaak. Wij zorgen voor glasbewassing aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of pand. Naast ramen wassen, reinigen we ook zonnepanelen en vegen we goten. Onze glazenwassers stemmen samen met u de meest geschikte frequentie af. Transparantie is voor ons belangrijk; we informeren onze klanten via sms over onze komst en stellen van tevoren een prijs vast. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden we een regengarantie! Zijn uw ramen binnen 24 uur na onze schoonmaak weer vuil? Laat het ons weten en we wassen ze opnieuw.

Glazenwasser Oirschot

Hoe werkt een Glazenwasser Oirschot?

Eerst maken we een prijsopgave voor uw woning of pand en bespreken we de wasfrequentie. Meestal werken we met intervallen van 6 of 12 weken, maar u kunt zelf kiezen welke frequentie het beste bij u past. Wilt u liever een eenmalige wasbeurt proberen in Veldhoven? Dat is ook mogelijk. Omdat elk huis uniek is, hanteren we geen vaste prijzen en komen we graag van tevoren langs om een prijs op maat te maken. Bij ons staan een flexibele werkhouding en tijdige herinneringen aan afspraken hoog in het vaandel.

Hoe kom ik in contact met een Glazenwasser Oirschot?

U kunt contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor u met een passende aanpak te komen. Sparidaens BV is gevestigd in de Kempen en is dus altijd op steenworp afstand van uw locatie. We kijken er naar uit om uw woning op en top fris te maken én houden!

Laat een bericht achter


Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!