Glazenwasser Goirle

Per direct op zoek naar een glazenwasser Goirle? Sparidaens BV heeft meer dan 12 jaar ervaring in zowel particuliere als zakelijke schoonmaak. Wij verzorgen de glasbewassing voor zowel de buiten als binnenkant van uw huis of pand. Naast het wassen van ramen verzorgen we ook het reinigen van zonnepanelen en het vegen van goten. Onze glazenwassers bepalen samen met u de frequentie de het best geschikt is voor u. Bij ons staat transparantie centraal. Wij houden onze klanten op de hoogte via sms wanneer we komen en bepalen vooraf een prijs. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Ook bieden we een regengarantie, dat betekend: zijn uw ramen vuil binnen 24u nadat we uw ramen gewassen hebben? Laat het ons weten en we wassen uw ramen opnieuw.

Glazenwasser Goirle

Hoe werkt een Glazenwasser Goirle?

Allereerst zullen we een prijsopgave maken voor uw woning of pand en zullen we ook de wasfrequentie bespreken. Doorgaans werken we met wasbeurten van om de 6 weken of om de 12 weken. U bent natuurlijk zelf vrij om te kiezen welke frequentie het beste bij u past. Wilt u liever een enkele wasbeurt proberen in Goirle? Dan is dat ook geen probleem. Wij hanteren geen vaste prijzen omdat ieder project uniek is. We komen daarom graag op de koffie om een prijs op maat te maken. Het hebben van een flexibele werkhouding en het tijdig herinneren aan persoonlijke afspraken staan bij altijd in het middenpunt.

Hoe in contact komen met Glazenwasser Goirle?

U kunt contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor u met de beste oplossing te komen. Sparidaens BV is gevestigd in de Kempen en is dus altijd op steenworp afstand van uw locatie. We kijken er naar uit om uw woning op en top schoon te maken én houden!

Laat een bericht achter


Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!