Glazenwasser Best

Per direct op zoek naar een glazenwasser Best? Sparidaens BV heeft meer dan 10 jaar ervaring in zowel particuliere als zakelijke schoonmaak. Wij zorgen voor glasbewassing aan zowel de binnen- als buitenkant van uw huis of pand. Naast ramen wassen, reinigen we ook zonnepanelen en vegen we goten schoon. Onze glazenwassers bespreken samen met u de meest geschikte frequentie. Bij ons staat transparantie voorop. We houden onze klanten via sms op de hoogte van onze komst en stellen van tevoren een prijs vast, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bieden we een regengarantie! Zijn uw ramen binnen 24 uur na onze schoonmaakbeurt weer vuil? Laat het ons weten en we wassen ze opnieuw.

Glazenwasser Best

Hoe gaat een Glazenwasser Best te werk?

Allereerst zullen we een prijsopgave voor uw woning of pand maken en de wasfrequentie bespreken. Meestal werken we met intervallen van 6 of 12 weken, maar u kunt natuurlijk zelf kiezen welke frequentie het beste bij u past. Wilt u liever een eenmalige wasbeurt in Veldhoven proberen? Dat is uiteraard ook mogelijk. We hanteren geen vaste prijzen omdat elk huis anders is, daarom komen we graag van tevoren langs om een op maat gemaakte prijs te bepalen. Bij ons staan een flexibele werkhouding en het tijdig herinneren aan persoonlijke afspraken hoog in het vaandel.

Hoe contact opnemen voor een Glazenwasser Best?

U kunt contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor u met de beste oplossing te komen, zodat uw woning of pand weer snel kan stralen. Wij zijn gevestigd in de Kempen en dus altijd op steenworp afstand van uw locatie. We kijken er naar uit om uw woning op en top schoon te maken én houden!

Laat een bericht achter


Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!