Glazenwasser Aalst

Op zoek naar een glazenwasser Veldhoven? Bij Sparidaens BV, met meer dan 10 jaar ervaring in particuliere en zakelijke schoonmaak, bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen de binnen- en buitenkant van uw ramen, maar ook het reinigen van zonnepanelen en het vegen van goten. Samen met u bepalen onze glazenwassers de meest geschikte frequentie. Bij ons staat transparantie voorop; we informeren onze klanten via sms/whatsapp over onze komst en stellen vooraf een prijs vast, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bieden we een regengarantie! Mocht uw raam binnen 24 uur na onze schoonmaak weer vuil zijn, laat het ons weten en we komen het opnieuw wassen.

Glazenwasser Aalst

Hoe werkt een Glazenwasser Aalst?

In eerste instantie maken we een prijsopgave voor uw woning of pand en bespreken we tevens de frequentie van de wasbeurten. Gewoonlijk hanteren we intervalperiodes van om de 6 weken of om de 12 weken. U hebt echter de vrijheid om zelf te kiezen welke frequentie het beste bij uw behoeften past. Wenst u liever slechts één keer een wasbeurt uit te proberen in Aalst? Dat is uiteraard ook mogelijk. Omdat elk huis uniek is, hanteren we geen vaste prijzen. Daarom komen we graag vooraf langs om een prijs op maat te maken. Het hebben van een flexibele werkhouding en het tijdig herinneren aan persoonlijke afspraken zijn kernwaarden voor ons.

Hoe contact opnemen voor een Glazenwasser Aalst?

Sparidaens BV is bereikbaar via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor u met de beste oplossing te komen. Ons bedrijf is gevestigd in de Kempen en is dus altijd op steenworp afstand van uw locatie. We kijken er naar uit om uw woning op en top schoon te maken én houden!

Laat een bericht achter


Neem contact met ons op

info@sparidaensbv.nl
0497 - 700 251
Fabrieksweg 3-A, 5531 PP Bladel

× Stel je vraag!