Glazenwasser Casteren
Per direct op zoek naar een glazenwasser Casteren? Glazenwasserij Sparidaens heeft meer dan 10 jaar ervaring in zowel particuliere als zakelijke schoonmaak. Wij verzorgen de glasbewassing voor zowel de buiten als binnenkant van uw
huis of pand. Naast het wassen van ramen verzorgen we ook het reinigen van zonnepanelen en het vegen van goten. Onze glazenwassers bepalen samen met u de frequentie de het best geschikt is voor u. Bij ons staat transparantie centraal.
Wij houden onze klanten op de hoogte via sms wanneer we komen en bepalen vooraf een prijs. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Ook bieden we een regengarantie! Zijn uw ramen vuil binnen 24u nadat we uw ramen gewassen hebben?
Laat het ons weten en we wassen uw ramen opnieuw.


Hoe gaat een Glazenwasser Casteren te werk?


Allereerst zullen we een prijsopgave maken voor uw woning of pand en zullen we ook de wasfrequentie bespreken. We werken normaliter met frequenties van om de 6 weken of om de 12 weken. U bent natuurlijk zelf vrij om te kiezen welke frequentie het beste bij u past. Wilt u liever een enkele wasbeurt proberen in Casteren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hanteren geen vaste prijzen omdat ieder huis anders is. We komen daarom graag vantevoren eens langs op een prijs op maat te maken. Het hebben van een flexibele werkhouding en het tijdig herinneren aan persoonlijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.


Hoe contact opnemen voor een Glazenwasser Casteren?


U kunt contact opnemen via e-mail, telefoon, contactformulier of chat. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om voor u met de beste oplossing te komen. Glazenwasserij Sparidaens is gevestigd in de Kempen en is dus altijd op steenworp afstand van uw locatie. We kijken er naar uit om uw woning op en top schoon te maken én houden!
× Stel je vraag!