Glasbewassing

Glasbewassing

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat het bedrijfspand van jouw onderneming een goede indruk maakt. Daarom kun je met een gerust hart het glasbewassen aan onze specialisten overlaten. Wij zorgen voor een perfect resultaat. Met behulp van ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij moeiteloos de beglazing én de kozijnen van elk pand, groot of klein, zowel van binnen als van buiten, efficiënt en effectief reinigen. Of je nu opzoek bent naar eenmalige of periodieke glasbewassing, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij voldoen uiteraard aan alle gestelde eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze materialen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en jaarlijks worden gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame professionals die goed zijn opgeleid.


www.identiteam.nl

Periodiek onderhoud

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij al vele gebouwen mogen onderhouden. Van kleine winkeltjes tot complete zorginstellingen en kantoorgebouwen. Wij weten als geen ander hoe verontreiniging door regen en lucht een bedreiging vormen voor de buitenbeglazing en kozijnen. Periodiek glasonderhoud is dan ook een waardevolle investering voor het behoud van de uitstraling van jouw bedrijfspand. Ook kunnen we met glasrenovatie en polijsten beschadigde en doffe beglazing weer in nieuwstaat herstellen.

 

Tuckerpole

Daarnaast willen wij je graag informeren over het Tuckerpolesysteem, een innovatief systeem afkomstig uit Amerika. Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water voor het wassen van ramen. Dankzij het telescopische ontwerp kunnen wij ramen tot wel 16 meter hoogte reinigen. Het Tuckerpolesysteem biedt verschillende voordelen ten opzichte van een hoogwerker. Het neemt minder ruimte in beslag, is voordeliger en er zijn minder eisen aan de ondergrond. 

We staan voor u klaar


Offerte opvragen

× Stel je vraag!