Gevel(beplating) reiniging

Het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand wordt grotendeels bepaald door de staat van de gevel. Met professionele gevelreiniging zorgt u ervoor dat uw pand niet alleen de uitstraling heeft die het verdient, maar ook dat het beschermd is tegen verdere schade. Bij Sparidaens wordt voor elke gevelsoort de meest effectieve techniek en reinigingsmiddelen gebruikt.

Een goed onderhouden buitengevel is het visitekaartje van uw pand!

Weers- en milieu-invloeden kunnen de conditie en uitstraling van uw gevel behoorlijk aantasten. Een ernstig vervuilde gevel zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand haar oorspronkelijke karakter verliest. Om verder verval te voorkomen en uw gevel in ere te herstellen, is het noodzakelijk om tijdig een grondige reiniging uit te voeren.

Het reinigen van de gevel gebeurt met behulp van een hogedrukreiniger, waarbij water onder hoge druk op het oppervlak wordt gespoten. Dankzij de nauwkeurige afstelling van de hogedrukreiniger wordt een optimale reiniging onder elke omstandigheid gegarandeerd. In sommige gevallen is er eerst een voorbehandeling noodzakelijk, zoals bij hardnekkige vervuiling. Hiervoor zetten wij gespecialiseerde reinigingsmiddelen in, afgestemd op uw specifieke gevel en wensen.

Wanneer de vervuiling niet met reguliere methoden te verwijderen is, kan worden gekozen voor chemische gevelreiniging. Bij deze methode worden biologische of chemische reinigingsmiddelen ingezet die specifiek afgestemd zijn op de ondergrond. Dit resulteert in een effectieve techniek waarmee in korte tijd grote geveloppervlaktes gereinigd kunnen worden.Contact opnemen

Gevelreiniging en Impregneren

Voor optimale bescherming

Wanneer u kiest voor gevelreiniging door Sparidaens, is het essentieel om ook na te denken over het aanbrengen van een beschermingslaag. Zo’n bescherming zorgt er niet alleen voor dat uw net gereinigde muren langer mooi blijven, maar biedt ook extra voordelen. Na een grondige reiniging is de buitengevel vaak poreuzer en kunnen er gaten ontstaan die eerder dichtgeslibd waren. Met een transparante beschermingslaag voorkomt u mogelijke vochtproblemen en stoot u ook mos en vuil af.


Contact opnemen

Een dergelijke beschermingslaag wordt aangebracht door impregnatie. Deze behandeling bestaat uit het vernevelen van een impregneermiddel op de gevel, dat vervolgens in de poreuze delen van de gevelsteen binnendringt. Het resultaat is een waterafstotende maar vochtregulerende afwerking.

Sparidaens biedt gevelreinigingsoplossingen voor alle soorten gevels en vervuiling. Door gebruik te maken van diverse technieken, kunnen wij zelfs op grote hoogte effectief gevelreiniging uitvoeren. Heeft u interesse in combinatie gevelreiniging inclusief impregneren voor uw bedrijfsgevel? Dan bent u bij Sparidaens aan het juiste adres.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw gevelreiniging en -bescherming!

We staan voor u klaar


Offerte opvragen

× Stel je vraag!