Diensten

Diensten

Naast glasbewassing voorziet Glazenwasserij Sparidaens veel klanten met aanvullende diensten.

Cleaning gutters during the summer time.
cropped-cropped-5fa90c358eac1.jpg
107433720_m-1024x683

Onze diensten

Vanwege onze gedegen ervaring, ons materieel en onze snelle inzetbaarheid bieden wij verschillende diensten aan. Wij verzorgen de glasbewassing voor zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Ook de kozijnen worden zorgvuldig gereinigd en geconserveerd. Daarnaast reinigen we op verzoek ook zonneschermen en rolluiken. Daarnaast bieden we ook de volgende diensten aan.

  • Om het rendement van uw zonnepanelen te optimaliseren, is het verstandig om uw panelen regelmatig te laten reinigen.
  • Verstopte dakgoten kunnen zeer schadelijk zijn voor uw woning of bedrijfsgebouw. Dakgoten zijn ontworpen om water weg te geleiden en daarmee waterschade te voorkomen. Zelfs als er maar geringe vervuiling in de goot aanwezig is, kan er dat voor zorgen dat water minder goed kan worden afgevoerd.
  • Of het nu gaat om een dakkapel, omlijsting of een andere vorm van beplating, bij Glazenwasserij Sparidaens bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij reinigen grondig uw beplating met duurzame en milieuvriendelijke middelen. Ook hier brengen we een transparante laag aan, waardoor vuil minder goed aan het materiaal kan hechten. Zo blijft uw beplating langer stralen!

Wij staan voor u klaar.


Offerte aanvragen

× Stel je vraag!