Dakreiniging

Het aanzicht van uw woning of bedrijfspand wordt grotendeels beïnvloed door de conditie van het dak. Professionele dakreiniging draagt bij aan een representatieve uitstraling en voorkomt verdere schade aan uw pand. Bij Sparidaens hanteren we de meest doeltreffende technieken en reinigingsmiddelen voor elk type dak.

Omgevingsfactoren, zoals weersomstandigheden en milieuverontreiniging, tasten de staat en het uiterlijk van uw dak aan. Een ernstig vervuild dak zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand haar oorspronkelijke charme verliest. Om verdere aantasting te voorkomen en uw dak in ere te herstellen, is het cruciaal om tijdig een grondige reiniging uit te voeren.
Het reinigen van het dak gebeurt vaak met behulp van een hogedrukreiniger, waarbij water onder hoge druk op het oppervlak wordt gespoten. Door de nauwkeurige afstelling van de hogedrukreiniger wordt onder alle omstandigheden een optimale reiniging bereikt. Bij hardnekkige vervuiling is soms eerst een voorbehandeling noodzakelijk. Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde reinigingsmiddelen, afgestemd op uw specifieke dak en wensen.

Wanneer reguliere reinigingsmethoden niet volstaan om de vervuiling te verwijderen, kan gekozen worden voor chemische dakreiniging. Hierbij worden biologische of chemische reinigingsmiddelen ingezet die specifiek zijn afgestemd op de ondergrond van uw dak. Hiermee ontstaat een effectieve techniek waarmee in korte tijd grote dakoppervlaktes gereinigd kunnen worden.

Het belang van dakreiniging mag niet onderschat worden. Niet alleen ziet uw pand er weer representatief uit, maar het voorkomt ook kostbare schade en verlengt de levensduur van uw dak. Bij Sparidaens zorgen wij ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet en beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf, zodat u kunt genieten van een uiterst duurzaam resultaat.Contact opnemen

Impregneren

Na het reinigen van uw dak door Sparidaens is het aanbrengen van een beschermende laag noodzakelijk. Deze laag biedt tal van voordelen, zoals:

  • Het verlengen van de schoonheid van uw dakoppervlak na het reinigen
  • Het beschermen tegen vochtproblemen
  • Het afstoten van mos en vuil

Het aanbrengen van de beschermingslaag gebeurt via een proces dat impregnatie wordt genoemd. Impregneren houdt in het vernevelen van een impregneermiddel op het dakoppervlak, wat daarna doordringt in de poreuze delen van het oppervlak, resulterend in een waterafstotende, maar vochtregulerende afwerking.

 


Contact opnemen

Sparidaens levert dakreinigingsoplossingen op maat voor allerlei soorten daken en vervuiling. Dankzij diverse reinigingstechnieken kunnen wij zelfs op grote hoogte dakreiniging en impregneren uitstekend uitvoeren. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een combinatie van dakreiniging en impregneren voor uw dakoppervlak.

Bent u geïnteresseerd in onze dakreiniging en impregneren services voor uw dakoppervlak? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat Sparidaens voor u kan betekenen op het gebied van dakreiniging en -bescherming!

We staan voor u klaar


Offerte opvragen

× Stel je vraag!