Glasbewassing en Exterieur Onderhoud

Professionele werkwijze


Glazenwasserij Sparidaens is een professionele onderneming en opereert ook zo. Wij maken gebruik van natuurvriendelijke middelen en professionele materiaal, zodat we zo optimaal mogelijk te werk kunnen gaan.
AankondigING van werkzaamheden


Bij ons ontvangt u enkel dagen voor het uitvoeren van de werkzaamheden een aankondigen wanneer we exact langskomen. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan!
meer dan 10 jaar ervaring


Door onze ruime ervaring in de schoonmaakbranche weten we altijd een oplossing voor uw schoonmaakvraagstukken!
erg voordelig


Door een sterke vertegenwoordiging in ons verzorgingsgebied, weten we voor u een erg scherpe prijs te hanteren!Diensten


Naast glasbewassing voorziet Glazenwasserij Sparidaens veel klanten met aanvullende diensten. Vanwege onze gedegen ervaring, ons materieel en onze snelle inzetbaarheid bieden wij verschillende diensten aan.

GLASBEWASSING


Wij verzorgen de glasbewassing voor zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Ook de kozijnen worden zorgvuldig gereinigd en geconserveerd. Daarnaast reinigen we op verzoek ook zonneschermen en rolluiken.ZONNEPANELEN REINIGEN


Om het rendement van uw zonnepanelen te optimaliseren, is het verstandig om uw panelen regelmatig te laten reinigen. 

DAKGOTEN LEDIGEN


Verstopte dakgoten kunnen zeer schadelijk zijn voor uw woning of bedrijfsgebouw. Dakgoten zijn ontworpen om water weg te geleiden en daarmee waterschade te voorkomen. Zelfs als er maar geringe vervuiling in de goot aanwezig is, kan er dat voor zorgen dat water minder goed kan worden afgevoerd.

BEPLATING REINIGEN


Of het nu gaat om een dakkapel, omlijsting of een andere vorm van beplating, bij Glazenwasserij Sparidaens bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij reinigen grondig uw beplating met duurzame en milieuvriendelijke middelen. Ook hier brengen we een transparante laag aan, waardoor vuil minder goed aan het materiaal kan hechten. Zo blijft uw beplating langer stralen!


WE STAAN VOOR U KLAAR!?VEELGESTELDE VRAGEN


Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen van klanten. Heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch (WhatsApp of bellen) of per mail.
Wat is het verschil met de dienstverlening van Glazenwasserij Sparidaens in vergelijking met de dienstverlening van andere schoonmaakbedrijven?


Glazenwasserij Sparidaens heeft al meer dan tien jaar ervaring in zowel zakelijke als particuliere schoonmaak. Dat is ook niet voor niets onze specialiteit. Wij van Glazenwasserij Sparidaens begrijpen dat we uw vertrouwen moeten verdienen en behouden door onze diensten uitstekend uit te voeren, met daarbij uw bezittingen te respecteren. Wij geloven daarin en daarom is onze dienstverlening daar ook op aangescherpt.Ook laten we op voorhand (meestal enkele dagen van tevoren) weten wanneer we precies langskomen. In beginsel doen we dat door een SMS te sturen naar het door de klant opgegeven telefoonnummer. Indien u geen SMS kunt ontvangen, nemen we op een andere manier contact met u op.Moet ik thuis zijn tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden?


Voor het grootste deel van onze diensten is het is niet van belang of u thuis bent tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarvoor is het wel van belang dat eventuele rolluiken omhoog zijn en horren voor het raam verwijderd worden. Ook zou het makkelijk zijn als de poort van slot wordt gehaald, maar indien we achter kunnen komen via een carport of iets dergelijks, dan zou de poort ook gesloten mogen blijven.Wat zijn uw prijzen?


Wij hanteren geen vaste prijzen voor onze diensten. Door meer dan tien jaar ervaring hebben we geleerd dat ieder huis net zo uniek is als de mensen die er wonen. Daarom komen we van tevoren graag eens bij u langs om een prijs op maat te maken. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar 
info@glazenwasserijsparidaens.nl of telefonische contact op te nemen met +31 (0)6 12 15 26 03 (bellen of middels WhatsApp). Wanneer komen jullie langs voor het uitvoeren van de werkzaamheden?


Normaal gesproken komen wij alleen op een vrijdag of zaterdag langs. Wij kennen geen vaste werktijden, omdat we het belangrijk vinden dat we onze afspraken met klanten nakomen, ook als we hiervoor ’s-avonds door moeten gaan. Helaas kunnen niet exact op voorhand aangeven hoe laat we bij u langskomen, omdat ieder huis de aandacht krijgt die het verdient en dit daarom soms meer tijd kost dan op voorhand is beoogd. Meestal kunnen we wel aangeven welk dagdeel we denken langs te komen. Mocht dit gedurende de dag wijzigen, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten.Werken jullie op basis van contracten?


We werken met contracten/frequenties van zes of twaalf weken. U bent natuurlijk vrij om zelf de frequentie te kiezen die u het best bij u past. Indien u kiest voor een frequentie van zes weken, is dit per wasbeurt voordeliger dan wanneer u kiest voor een frequentie van twaalf weken. Wat als er iets beschadigd raakt?


We behandelen alle huizen met zorg, maar er kan natuurlijk altijd iets kapotgaan of beschadigd raken. Als dit gebeurt, zullen we dit ten alle tijden bij u melden en vergoeden. Verzekeringsclaims worden indien nodig ingediend.Wat als ik een speciaal/aanvullend verzoek heb?


U kunt ons daarvoor bellen, een bericht sturen via WhatsApp of e-mailen. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u ons van tevoren op de hoogte stelt voor verzoeken die naar verwachting meer dan 30 minuten in beslag zullen nemen.
OVER ONSGlazenwasserij Sparidaens is in 2019 opgericht door Twan en Rik Sparidaens.

“Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan als glazenwasser was het tijd om naast onze studie zelf een bedrijfje te starten in hetgeen waar we goed in zijn. Waar andere schoonmaakbedrijven moeite hadden met het tegemoet komen aan de wensen van potentiële klanten, zagen wij daar juist kansen om een snelle groei in ons bedrijf te verwezenlijken. Denk hier bijvoorbeeld aan het hebben van een flexibele werkhouding en het tijdig en persoonlijk herinneren van gemaakte afspraken met k
lanten. Daarnaast vinden wij dat kwaliteit belangrijker moet zijn dan kwantiteit. Het is voor ons dan ook van wezenlijk belang dat we klanten tevreden houden. Dit doen we door gebruik te maken van uitstekend en professioneel materiaal,
goed te communiceren en scherpe prijzen te hanteren.”
TEAM


Maak kennis met ons team:


Twan Sparidaens


Oprichter


Rik Sparidaens


OprichterCONTACTFORMULIER

[colibri_contact_form use_shortcode_style=”0″ shortcode=”JTVCY29udGFjdC1mb3JtLTclMjBpZCUzRCUyMjI1NjklMjIlMjB0aXRsZSUzRCUyMlRlc3QlMjIlNUQ=”]× Stel je vraag!