Bouw- en opleveringsschoonmaak

BOUW- EN
OPLEVERINGSSCHOONMAAK

Bouw- en renovatieprojecten zijn vaak stressvol. Ons team van experts is er om deze stress te verminderen door het hele schoonmaakproces na de bouw te verzorgen. Onze experts hebben de nodige training, ervaring en de juiste gereedschappen om uw gebouw schoon op te leveren.

Een schoon begin na de bouw

Is de bouw of renovatie voltooid? Onze specialisten nemen graag de volledige schoonmaak op zich. We focussen ons vooral op de binnenkant van het gebouw. Onze diensten zijn onderverdeeld in bouwschoonmaak en opleverschoonmaak:

– Bouwschoonmaak: de eerste, grondige schoonmaak na voltooiing van de bouw.
– Opleverschoonmaak: het pand klaar maken voor gebruik na de bouwschoonmaak.

Opleveringsschoonmaak: de finishing touch

Is de bouw of renovatie voltooid? Onze specialisten nemen graag de volledige schoonmaak op zich. We focussen ons vooral op de binnenkant van het gebouw. Onze diensten zijn onderverdeeld in bouwschoonmaak en opleverschoonmaak: Bouwschoonmaak: de eerste, grondige schoonmaak na voltooiing van de bouw. Opleverschoonmaak: het pand klaar maken voor gebruik na de bouwschoonmaak.

Werkzaamheden van begin tot eind

Ons personeel is gekwalificeerd en doet er alles aan om elke ruimte na een bouwproject succesvol op te leveren. Onze bouw- en opleverschoonmaak omvat een reeks taken, zoals:

– Het schoonmaken van gevelglas en separatieglas
– Het stof- en vlekvrij maken van deuren, kozijnen en muren
– Het reinigen van meubels en kasten
– Het schoonmaken van lichtschakelaars en stopcontacten
– Het verwijderen van cementsluier van vloer- en wandtegels
– Het grondig reinigen van sanitaire ruimten

Richtlijnen voor bouw- en opleveringsschoonmaak

Uw pand moet schoon zijn bij oplevering, maar veiligheid is net zo belangrijk. Daarom nemen we de nodige maatregelen om onze schoonmaak veilig te laten verlopen. Ons personeel is VCA-gecertificeerd en we vereisen het dragen van een veiligheidshelm en -schoenen indien nodig. Bovendien wordt de kennis van onze medewerkers regelmatig getoetst.

Extra service

Naast de bouwschoonmaak kijken we ook naar eventuele gebreken. We reinigen veel oppervlakken grondig en ontdekken vaak gebreken die anders onopgemerkt zouden blijven. Dit kan variëren van scheuren of krassen op nieuwe toiletten, tegels en ramen, tot schade aan deuren of kozijnen. Op deze manier is de kans klein dat er iets over het hoofd wordt gezien en kunnen gebreken snel worden hersteld. Kortom, een perfecte oplevering is binnen handbereik.

Geïnteresseerd in onze bouw- en opleveringsschoonmaakdiensten voor uw bedrijf?

Ons personeel staat klaar om uw werk te verlichten. Volledig afgestemd op uw bouwproject en wensen. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een offerte aan. Wij nemen de bouw- en opleverschoonmaak graag voor u uit handen.nd klaar maken voor gebruik na de bouwschoonmaak.

× Stel je vraag!